Ev Yapımı Dilim Patates ve Lahana Salatası ile Morina Balığı
Ev Yapımı Dilim Patates ve Lahana Salatası ile Morina Balığı
Fırında Morina balığı ve Kuşkonmaz tarifi için tıklayın.


Ingredients
- 1 paket Morina balığı
- Kızartma:
- Bilgi! Zamanınız mı kısa? Mağazadan dondurulmuş olanları satın alabilirsiniz
- ½ temizlenmiş, elma dilimlenmiş Yukon patates * Tatlı patateslerde olabilir.
- 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
- 2 çay kaşığı. kıyılmış taze kekik
- tuz ve kara biber
- 1 su bardağı yeşil lahana, rendelenmiş
- ½ fincan mor lahana
- ¼ fincan rendelenmiş havuç,
- 2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı taze limon suyu
- 2 çay kaşığı bal
Instructions
Fırını önceden 200 ° C'ye ısıtın.
Büyük bir kapta, patates dilimleri, zeytinyağı, kıyılmış kekik, tuz ve karabiber serperek karıştırın. Patatesleri ve Morina balığını hafifçe yağlanmış bir fırın tepsisine yerleştirin.
Paket talimatlarına göre Morina balığını ve patatesleri gevrek ve altın kahverengi olana kadar pişirin.
Balığımız pişerken, büyük bir kaseye lahana ve havuçları ekleyin. Zeytinyağını, limon suyunu ve balı kaseye koyun ve hepsini bir araya getirin. Balığımız piştiğinde yemek hazır. Afiyet olsun.
Bilgi: En iyi gıda kalitesi ve güvenliği için balıkları minimum 70 ° C iç sıcaklığa kadar pişirin.